Rekisteri/tietosuojaseloste

Tämä on Kuhmon Kangas- ja Sisustustalon henkilötietolain (523/99,10 ja 24§) ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste:

Rekisterin pitäjä ja yhteystiedot

Kuhmon Kangas- ja Sisustustalo ( Y-tunnus 2238702-3)
Kainuuntie 99
88900 Kuhmo

Puh. 040-9307118

e-mail: kuhmon@kangastalo.fi

Rekisteriä hoitaa: Riitta Kähkönen, sähköposti: kuhmon@kangatalo.fi

Puh. 040-9307118

Rekisterin nimi

Kuhmon Kangas- ja Sisustustalon asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Tietoja kerätään ja käsitellään asiakassuhteen ylläpitämiseksi.EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakkaan suostumus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Ilman henkilötietoja emme voi käsitellä tilaustasi.

Mihin tietoja käytetään?

Annettuja tietoja käytämme mm. asiakkuuden ylläpitämiseen, tilausten käsittelyyn ja toimitukseen sekä mahdollisiin suoramarkkinointitarkoituksiin kuten sähköpostimainontaan.

Henkilötiedot toimitetaan kuljetusliikkeelle, mikäli tilaus toimitetaan postitse.

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Poikkeuksena ovat henkilötietojen käsittelijät ja hyväksytyt kolmannet osapuolet, joille tietoja luovutetaan sovellettavan lain mukaisesti. Emme myy tai vuokraa henkilötietoja. Edellytämme, että tiedot suojataan riittävällä tavalla, jos niitä siirretään muihin maihin. Voimme luovuttaa tietoja, jos se on välttämätöntä lakiin perustuvien pyyntöjen vuoksi, petosten torjumiseksi, fuusioiden tai yritysostojen yhteydessä tai etujemme suojaamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan tallentaa asiakkaan itsensä antamat tiedot asiakkuuteen liittyen.

Asiakkaan perustiedot kuten nimi, syntymävuosi, sukupuoli, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Henkilötunnus luottotietojen tarkastamista varten.
Tilinumero rahan palautuksia varten.
Asiakasnumero tai muu yksilöivä tunniste. 
Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista, palautuksista, reklamaatioista ja takuuasioista.
Asiakaspalvelutilanteiden ja palautteiden tallenteet.
Suoramarkkinointiluvat ja –kiellot.
Muut käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot.
Edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot.

Tietojen säilytys ja suojaus

Kaikki aineisto säilytetään niin, että niihin ei pääse käsiksi asiattomat osapuolet. Palvelimemme sijaitsee Suomessa. Verkkokaupan tekninen toteutus ja ylläpito tapahtuu Kuhmon Kangas- ja Sisutustalon sisällä. Kangastalo -verkkokauppa on toteutettu WordPress-alustalla Woocommerce-pohjaisesti. Verkkokauppaa päivitetään asianmukaisin väliajoin.

Tietoja säilytetään vain tarvittava aika. Lisäksi joitakin tietoja säilytetään kauemmin lain asettamien velvollisuuksien,

kuten kirjanpidon ja kuluttajakaupan vastuiden osoittamiseksi.

Oikeutesi

Asiakkaana sinulla on oikeus:

Saada nähdä sinua koskevat tallennetut henkilötiedot, sekä saada kopio, Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen muuttamista tai poistamista.Peruuttaa suostumus (esim. peruuttaa suostumus markkinointiin)

Kirjallinen pyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle sähköpostiin: kuhmon@kangastalo.fi

Huom! Jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi, tulee sinun yksilöidä tiedot mahdollisimman tarkasti väärinkäytösten välttämiseksi.

Verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas voi hallinnoida ja tarkastella omia tietojaan sekä korjata samalla mahdolliset virheelliset tiedot asiakastilin kautta.

Evästeiden käyttö

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voidaan toimittaa päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat verkkosivujemme selausta ja käyttäjäkokemusta.

Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivujemme toimintojen käyttämiseen tai jopa estää ne kokonaan.

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta, mikäli muuttuva lainsäädäntö sitä vaatii.

Suosittelemme tarkistamaan tietosuojaselosteen sisällön ja päivitysajankohdan tehdessäsi tilausta.

Päivitetty 05.05.2020